Mam problem w filtrze gdy w grupie dostępność wybiorę "na magazynie", "niedostępne" to znikają mi wszystkie inne grupy (kategoria, marka, itd). Poza tym filtr działa ok. Co może być przyczyną? Walczę z tym z małymi przerwami już trzeci tydzień. Niby wygląda wszystko w kodzie ok a jednak. Oczywiście odbudowywałem index'y i atrybuty. Ponieważ spadkowy ten sklep to trochę tam bałagan który ciężko ogarnąć i nie mogę nawet dać wyższej wersji PHP niż 5.6 i włączyć debug (nawet jak wyłączę moduły spoza wbudowanych w prestę) Może ktoś podpowie co tam może być nie w porządku. Strasznie mnie to frustruje i właściwie grzecznościowo problem rozwiązuje, zarobić na tym nie zarobię ale chciałbym go rozwiązać.
Jeżeli masz jakieś problemy z działaniem sklepu PrestaShop to jest to doskonałe miejsce na poszukiwanie pomocy

Problem z nawigacją offsetową w presta 1.7
Rozpoczęte przez Netteria.NET, May 14 2019 01:50 PM
nawigacja offsetowa filtr
Brak odpowiedzi na ten temat
Napisany 14 May 2019 - 01:50 PM
----------------------------------
Tworzenie stron internetowych i oprogramowania | Budowa sklepów PrestaShop | Wsparcie i pomoc techniczna dla PrestaShop | Sklep Prestashop
Także otagowane jednym lub więcej z tych słów kluczowych: nawigacja, offsetowa, filtr
Wsparcie →
Problemy z funkcjonowaniem →
Dziwny problem z paginacją i filtremRozpoczęte przez Netteria.NET, 25 Jan 2018 ![]() |
|
![]() |
1 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników