Skocz do zawartości

Jeżeli masz jakieś problemy z działaniem sklepu PrestaShop to jest to doskonałe miejsce na poszukiwanie pomocy
Zdjęcie
- - - - -

Brak wszystkich produktów w zakładce Katalog->Stock

stock

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
2 odpowiedzi na ten temat

#1 Jookerr

Jookerr

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 postów

Napisany 15 May 2020 - 01:41 PM

Witam wszystkich,

Mam pewien problem i nie wiem z czego może to wynikać. Mianowicie jeżeli produkt jest zakładany poprzez API to nie widać go w zarządzaniu stokami w zakładce Katalog->Stock.

Presta 1.7.6.5 

Jeżeli założę produkt bezpośrednio z panelu administratora to jest ok i się tam pojawia.

Czy ktoś miał taki problem może wie z czego może to wynikać ?

Z góry dziękuje za sugestię gdzie, co powinienem sprawdzić czy to w bazie czy gdzieś indziej.

#2 vekia

vekia

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 221 postów

Napisany 21 May 2020 - 03:01 AM

Witam wszystkich,

Mam pewien problem i nie wiem z czego może to wynikać. Mianowicie jeżeli produkt jest zakładany poprzez API to nie widać go w zarządzaniu stokami w zakładce Katalog->Stock.

Presta 1.7.6.5 

Jeżeli założę produkt bezpośrednio z panelu administratora to jest ok i się tam pojawia.

Czy ktoś miał taki problem może wie z czego może to wynikać ?

Z góry dziękuje za sugestię gdzie, co powinienem sprawdzić czy to w bazie czy gdzieś indziej.

Czy po wejściu na stronę edycji produktu, który został dodany za pomocą API po zapisaniu go (bez wprowadzania jakichkolwiek zmian), stock produktu jest widoczny w katalog > stock ?

#3 Jookerr

Jookerr

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 postów

Napisany 27 May 2020 - 01:17 PM

Niestety również się nie pojawia (próbowałem na kilku różnych).  Zarówno bez wprowadzania jakichkolwiek zmian jak i wprowadzając jakaś jedną drobą zmianę (np ilości czy zmiana nazwy). 

Próbowałem porównywać te produkty w bazie w różnych tabelach czy są jakieś ustawiania inne dla tych produktów które się wyświetlają vs te które się niewyświetlają w tej zakładce stock ale niczego nie znalazłem :(

1 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników