Skocz do zawartości

Jest to forum z publiczną pomocą do modułu "zakresu cen", którego głównym zadaniem jest wyświetlanie cen w postacie "od x do y" - czyli zakresu cen. Moduł robi to dla produktów które taki zakres cen mają (np. kombinacje z wpływem na cenę, zniżki ilościowe itp)
Zdjęcie

"ceny od" przy wszystkich produktach?

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
1 odpowiedzi na ten temat

#1 frodo

frodo

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 postów

Napisany 17 August 2021 - 04:05 PM

Witam serdecznie, posiadam sklep w PrestaShop 1,7.

Potrzebuję funkcji aby przy cenie produktu można było dodawać napis "Cena od" ale w tak aby nie było to na stałe przy każdym produkcie aby tylko przy produktach które sam wybiorę. Np. wprowadzam produkt, który jest w różnych cenach i chce aby przy jego cenie było wstawione :cena od". Firma, która mi ostatnio wykonała sklep mówi, że niema możliwości tego zrobić, bo nie ma takiej funkcji w PrestaShop. Można to dać na stałe lub wyłączyć całkowicie ale nie można tego zrobić przy kilku produktach a przy innych nie. Proszę o informację czy jest taka możliwość i czy istnieje jakich moduł, który można zakupić i rozwiąże to cały problem czy jednak nie ma takiej możliwości. Proszę o pilną odpowiedź. 

#2 vekia

vekia

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 221 postów

Napisany 17 August 2021 - 04:06 PM

Dzień dobry,
wydaje mi się, że moduł "zakresu cen" pozwoli osiągnąć to o czym Pan pisze https://mypresta.eu/...mbinacjami.html 

moduł pozwala:
- wyświetlić cenę "od X do Y" dla produktów, które mają różne ceny (mają np. kombinacje z wpływem na cenę lub zniżki ilościowe)
- wyświetlić cenę "od X do Y" tylko dla wybranych produktów lub wszystkich, które mają zakres cen

wydaje mi się, że jest to dokładnie to czego Pan szuka.

pozdrawiam,
miłosz

2 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych użytkowników