Skocz do zawartości

Najczęściej zadawane pytanie związane z PrestaShop i rzeczowe i konkretne odpowiedzi na nie
Zdjęcie
- - - - -

Zniknięcie moduły konfiguracyjnego.!

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
4 odpowiedzi na ten temat

#1 paff45

paff45

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 postów

Napisany 20 September 2021 - 12:48 PM

Witam, mam następujący problem. Na stronie mojego sklepu zniknął konfigurator odpowiedzialny za konfigutowanie moich produktów. Czy ktoś miał może taki sam problem? Jeżeli tak to proszę o odpowiedź.

#2 vekia

vekia

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 221 postów

Napisany 20 September 2021 - 04:05 PM

Witam, mam następujący problem. Na stronie mojego sklepu zniknął konfigurator odpowiedzialny za konfigutowanie moich produktów. Czy ktoś miał może taki sam problem? Jeżeli tak to proszę o odpowiedź.

Czy ten konfigurator to jakiś konkretny moduł?

raczej tak - prestashop nie ma żadnego konfiguratora - chyba, że mowa o formularzu wyboru atrybutów ?

#3 paff45

paff45

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 postów

Napisany 21 September 2021 - 06:59 AM

Witam, nie jestem niestety do końca świadomy czy to jest formularz czy konkretny moduł, ponieważ przejąłem stronę po poprzednim chłopaku który nią zarządzał tą stroną i jest ciężko mi powiedzieć. Działało to chyba na zasadanie ściągadania dancych z naszego lokalnego serwera, później można było wybrać w konfiguratorze czy osoba zamawiająca może sobie wybrać jaki kolor tego produktu itp. Niestety po tygodniu jak tutaj przyszedłem nagle przestał cały konfigurator działać i nie mam już pomysłu z jakiego powodu to może być.

#4 vekia

vekia

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 221 postów

Napisany 21 September 2021 - 10:58 AM

czy posidasz jakieś screeny z tego konfiguratora tj. jak to wyglądało wcześniej ?

#5 paff45

paff45

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 postów

Napisany 21 September 2021 - 11:04 AM

Niestety nie posiadam żadnego screena jak to wyglądało wcześniej. Jedyne jak to mogę opisać że był to prostokatny moduł interaktywny który posiadał możliwości np. wyboru z jakiego materiału ma byc zrobiony produkt i ile sztuk ma być tego produktu i automatycznie dzieki temu dostosowywała się cena po dodaniu do koszyka. Nie wiem co mógłbym więcej powiedzieć

0 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników