Skocz do zawartości

Jest to forum zwiazane z modułem podobnych produktów pro. Funkcjonalności tej wtyczki do sklepów PrestaShop pozwalają na definiowanie rozbudowanych zależności między produktami i wyświetlać listy podobnych / powiązanych / sugerowanych produktów w różnych miejscach sklepu (np. produkty powiązane z produktem którego stronę klient aktualnie odwiedza, lub np. wyświetlanie "powiązanych" produktów w koszyku w toku składania zamówienia w sklepie). Tutaj uzyskasz odpowiedź na nurtujące Cię pytania dotyczące tej wtyczki.
Zdjęcie

Działa w multishop ?

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
1 odpowiedzi na ten temat

#1 magda111

magda111

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 postów

Napisany 18 August 2022 - 07:58 AM

Dzień dobry

mam pytanie dotyczące tego modułu, czy będzie on działał poprawnie w trybie multisklepu w prestashop 1.7.8.5 ?

mam szablon z leotheme i 3 niezależne sklepy które działają na tym szablonie, a sklepy mam zrobione w multishop

#2 vekia

vekia

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 221 postów

Napisany 18 August 2022 - 07:59 AM

Dzień dobry

mam pytanie dotyczące tego modułu, czy będzie on działał poprawnie w trybie multisklepu w prestashop 1.7.8.5 ?

mam szablon z leotheme i 3 niezależne sklepy które działają na tym szablonie, a sklepy mam zrobione w multishop

Dzień dobry
potwierdzam, że wtyczka działa poprawnie w środowisku multistore.
Poprzez "działanie w multistore" mam tu na myśli możliwość stosowania indywidualnej konfiguracji modułu dla każdego ze sklepów.
Definiowania unikalnych list "podobnych produktów", powiązań między produktami jest również możliwa dla każdego sklepu indywidualnie

pozdrawiam,
miłosz

0 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników