Witajcie,
Mam problem z układem wyświetlanej karty produktu. Chciałbym aby wyświetlała się w takiej formie aby opis nie był tylko w formie kolumny po prawej stronie ale na całej długości-poglądowo-czarny prostokąt .
Będę wdzięczny za odpowiedz.
Posted 31 August 2022 - 01:41 AM
Witajcie,
Mam problem z układem wyświetlanej karty produktu. Chciałbym aby wyświetlała się w takiej formie aby opis nie był tylko w formie kolumny po prawej stronie ale na całej długości-poglądowo-czarny prostokąt .
Posted 01 September 2022 - 01:07 AM
Witajcie,
Mam problem z układem wyświetlanej karty produktu. Chciałbym aby wyświetlała się w takiej formie aby opis nie był tylko w formie kolumny po prawej stronie ale na całej długości-poglądowo-czarny prostokąt
.
To wymagać będzie modyfikacji w kodzie szablonu,
w pliku: /themes/nazwa-szablonu/templates/catalog/product.tpl
mamy kod:
<div class="col-md-6"> {block name='page_content_container'} <section class="page-content" id="content"> {block name='page_content'} {include file='catalog/_partials/product-flags.tpl'} {block name='product_cover_thumbnails'} {include file='catalog/_partials/product-cover-thumbnails.tpl'} {/block} <div class="scroll-box-arrows"> <i class="material-icons left"></i> <i class="material-icons right"></i> </div> {/block} </section> {/block} </div> <div class="col-md-6"> .....
ostatnie <div class="col-md-6"> zmieniamy na <div class="col-md-12">
0 members, 0 guests, 0 anonymous users