Skocz do zawartości

Jeżeli masz jakieś problemy z działaniem sklepu PrestaShop to jest to doskonałe miejsce na poszukiwanie pomocy
Zdjęcie
- - - - -

Problem z Ship2Pay 1.6

ship2pay sklep problem 1.6

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
3 odpowiedzi na ten temat

#1 quoter

quoter

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 postów

Napisany 29 May 2020 - 07:57 AM

Cześć wszystkim :) 

Bawię się na preście 1.6.1.24  i dorzuciłem ship2pay ale niestety nie filtruje sposobów płatności... 
gdzie szukać problemu w pierwszej kolejności? bo nie będę ukrywał że jest to uciążliwe 

#2 vekia

vekia

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 221 postów

Napisany 02 June 2020 - 07:53 AM

Cześć wszystkim :) 

Bawię się na preście 1.6.1.24  i dorzuciłem ship2pay ale niestety nie filtruje sposobów płatności... 
gdzie szukać problemu w pierwszej kolejności? bo nie będę ukrywał że jest to uciążliwe 

Japierw sprawdzić czy czasami override nie są wyłączone.

Tj. w preferencje > wydajność

Jest tam opcja - po angielsku  - "disable overrides" - po polsku to bedzie cośw stylu "wyłacz nadpisania" - to ważne, aby nie była włączona.

czy w trakcie instalacji modułu nie pojawił się żaden komunikat, że instalacja override nie powiodła się z uwagi na istniejący override?

#3 vik

vik

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 postów

Napisany 19 April 2021 - 01:27 PM

Witam,

Problem z ship 2 pay po zaznaczeniu wymaganych opcji dla przewoznika nic sie nie zmienia. Nadpisywania wyłączone. Czy moduł dpd, który dodaje mi przewoznikow

- dpd classic (automatycznie wyswietla wszystkie płatności poza COD)

- dpd COD (tylko COD)

może mieć wpływ na ship2pay?

#4 vekia

vekia

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 221 postów

Napisany 27 August 2021 - 02:35 AM

Witam,

Problem z ship 2 pay po zaznaczeniu wymaganych opcji dla przewoznika nic sie nie zmienia. Nadpisywania wyłączone. Czy moduł dpd, który dodaje mi przewoznikow

- dpd classic (automatycznie wyswietla wszystkie płatności poza COD)

- dpd COD (tylko COD)

może mieć wpływ na ship2pay?

słowo klucz:

Nadpisywania wyłączone. 

opcja "wyłacz override" jest włączona? (piszesz "nadpisywania wyłączone" więc na to wygląda - ta opcja nie powinna być włączona)

Także otagowane jednym lub więcej z tych słów kluczowych: ship2pay, sklep, problem, 1.6

0 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników