Cześć wszystkim
Bawię się na preście 1.6.1.24 i dorzuciłem ship2pay ale niestety nie filtruje sposobów płatności...
gdzie szukać problemu w pierwszej kolejności? bo nie będę ukrywał że jest to uciążliwe
Napisany 02 June 2020 - 07:53 AM
Cześć wszystkim
![]()
Bawię się na preście 1.6.1.24 i dorzuciłem ship2pay ale niestety nie filtruje sposobów płatności...
gdzie szukać problemu w pierwszej kolejności? bo nie będę ukrywał że jest to uciążliwe
Japierw sprawdzić czy czasami override nie są wyłączone.
Tj. w preferencje > wydajność
Jest tam opcja - po angielsku - "disable overrides" - po polsku to bedzie cośw stylu "wyłacz nadpisania" - to ważne, aby nie była włączona.
czy w trakcie instalacji modułu nie pojawił się żaden komunikat, że instalacja override nie powiodła się z uwagi na istniejący override?
Napisany 19 April 2021 - 01:27 PM
Witam,
Problem z ship 2 pay po zaznaczeniu wymaganych opcji dla przewoznika nic sie nie zmienia. Nadpisywania wyłączone. Czy moduł dpd, który dodaje mi przewoznikow
- dpd classic (automatycznie wyswietla wszystkie płatności poza COD)
- dpd COD (tylko COD)
może mieć wpływ na ship2pay?
Napisany 27 August 2021 - 02:35 AM
Witam,
Problem z ship 2 pay po zaznaczeniu wymaganych opcji dla przewoznika nic sie nie zmienia. Nadpisywania wyłączone. Czy moduł dpd, który dodaje mi przewoznikow
- dpd classic (automatycznie wyswietla wszystkie płatności poza COD)
- dpd COD (tylko COD)
może mieć wpływ na ship2pay?
słowo klucz:
Nadpisywania wyłączone.
opcja "wyłacz override" jest włączona? (piszesz "nadpisywania wyłączone" więc na to wygląda - ta opcja nie powinna być włączona)
Moduły, szablony, dodatki →
Płatne moduły →
ship2pay - powiąż metody płatności z metodami dostawyRozpoczęte przez vekia, 27 Aug 2021 ![]() |
|
![]() |
||
Wsparcie →
Problemy z funkcjonowaniem →
ship2pay za pobraniemRozpoczęte przez janNowak, 15 May 2020 ![]() |
|
![]() |
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników